Zvezda - Vreme je za treće pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Vreme je za treće pojačanje!

Crveno-beli ove zime neće biti preterano aktivni "zimskoj pijaci", ali je izgleda došlo vreme da se realizuje dugo čekani transfer.

Fudbaleri Crvene zvezde završili su prvu fazu priprema za prolećni deo sezone, a trener Vladan Milojević imao je na raspolaganju sve igrače iz prvog dela sezone plus dvojicu novajlija.

Stručni štab je u prvih nedelju dana rada na Kipru imao priliku da se uveri u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitete El Fardu Bena i Stefana Hajdina, dvojice fudbalera koji su ove zime realizovali transfere u Crvenu zvezdu.

Kako trenutno stoje stvari, čini se da je kucnuo čas da crveno-beli angažuju i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku, što potvrđuje vest koja stiže iz Turske.

Milan Dudić, menadžer krilnog fudbalera Antalije Milana Jevtovića, otputovao je na južnu obalu Turske kako bi sa pomenutim klubom dogovorio uslove Jevtovićevog prelaska u Crvenu zvezdu.

Taj transfer stavljen je na čekanje zbog promena koje su se dogodile u turskom klubu, a u jednom momentu pojavila se mogućnost da Zvezda ostane bez željenog pojačanja.

Turci od Čačanina traže da oprosti dugovanja koja Antalija ima prema njemu čime bi bila otklonjena poslednja prepreka na putu ka realizaciji transfera.

Dobar signal Antalija je poslala sredinom nedelje jer Milan Jevtović nije stavljen u protokol za duel sa Kajzerijem, a neće ga biti u timu ni za današnji prvenstveni duel sa Bešiktašom.

To znači da turski klub namerava da pusti Čačanina, ali je sada na menadžeru Milanu Dudiću da ugovori sve što je potrebno i da iz poznatog turskog letovališta Zvezdi dovede treće pojačanje u tekućem prelaznom roku.

Na "Marakani" žele da dobiju Milana Jevtovića do polaska na centralni deo priprema u Antaliju, tako da ostaje da se vidi hoće li igrač doći u Beograd na potpisivanje ugovora ili će se jednostavno priključiti ekipi kada ekspedicija Crvene zvezde stigne u tursko letovalište.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.