Zvezda - Stiže još jedno pojačanje, problemi oko drugog

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Stiže još jedno pojačanje, problemi oko drugog

Vladan Milojević polako sklapa mozaik novog Zvezdinog tima. Ipak, pitanje štopera je i dalje otvoreno.

Kao što znate, Crvena zvezda je već na startu priprema predstavila svoje prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, Marka Gobeljića iz Napretka, a izvesno je da će i desni bek Filip Stojković stići na ''Marakanu''.

To, naravno, nije sve, Zvezdi su potrebna pojačanja i na preostalim pozicijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odbrani, a ono što se već nedeljama najavljuje, trebalo bi ovih dana i da se realizuje.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da je levi bek Milan Rodić sve bliži Crvenoj zvezdi, pošto se nalazi na korak od okončanja saradnje sa ruskim Zenitom, čiji je član u poslednje četiri godine.

Ako sve bude prema očekivanjima, a za sada se stvari odvijaju u za Zvezdu željenom pravcu, Rodić će na naš najveći stadion stići kao slobodan igrač.

I, kada je Zvezdina odbrana u pitanju, ostaje još da se angažuje štoper. Nedavno se pojavila informacija da je Zvezda zainteresovana za svog nekadašnjeg igrača Vujadina Savića, ali pomenuti izvor večeras prenosi da je došlo do zastoja u pregovorima. Naravno, problem su finansije.

Takođe, proteklih dana se pominjao i Nikola Vujadinović, za koga se u više navrata interesovao i Partizan, ali konkretnih pomaka nema ni u njegovom slučaju.

--

Gotovo - Zvezda angažovala još jednog desnog beka! https://t.co/DtXtPYMaoD

— Sportske.net (@sportske) June 10, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.