Zvezda - Pojačanja tek slede, Grof želi još pola tima!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Pojačanja tek slede, Grof želi još pola tima!

Uoči današnjeg polaska na pripreme u Sloveniju, trener Crvene zvezde Miodrag Božović otkrio je u načelu šta očekuje tokom prelaznog roka po pitanju novih pojačanja.

Zvezdina ekspedicija danas je otputovala u Terme Čatež, u Sloveniji, gde će obavitzi narednu fazu priprema za novu sezonu.

Koje je igrače trener Miodrag ''Grof'' Božović poveo na put, možete da vidite OVDE, a pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polazak, iskusni stručnjak je izrazio zadovoljstvo radom igrača koje za sada ima na raspolaganju.

''Najvažnije je da podignemo fizičku formu, da svi budu živi, zdravi, da se što bolje upoznamo i da se što bolje pripremimo za mečeve Lige Evrope.

Nećemo biti potpuno spremni, ali i naši protivnici su u sličnoj situaciji, jer će i njima sezona da bude tek na početku'',
konstatovao je Božović.

Novinare je, naravno, interesovalo šta Božović očekuje po pitanju novih pojačanja. On nije želeo da govori o imenima, ali je otkrio koliko još novajlija očekuje u nastavku priprema.

''Veoma sam zadovoljan kako igrači treniraju, ali bez obzira na to, treba nam još 4-5 pojačanja, uz Rendulića koji je već došao.

Što se tiče njega, radi se o odličnom igraču, jednom od najboljih prošle sezone na toj poziciji u ligi i mislim da će biti pravo pojačanje.

A novih pojačanja će biti, nećemo žuriti, bilo bi mnogo ružno da promašimo u proceni i da igrač ne prikaže ono što se od njega očekivalo'',
dodao je Božović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.