Zvezda - Miloje precrtao još jednog stranca?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Miloje ''precrtao'' još jednog stranca?

Ali, za to vreme stižu novi.

Zahuktava se prelazni rok u Crvenoj zvezdi, a poslednjih dana su stranci u centru pažnje.

Španski vezista Hoze Kanjas se već priključio ekipi na pripremama u Austriji, večeras se očekuje dolazak portugalskog napadača Tomanea iz Tondele, pošto je noćas postignut konačan dogovor, a narednih dana bi trebalo da sve formalnosti budu okončane i kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << transfer brazilskog levog beka Žandera.

Ali, kako ne bi došlo do gomilanja igrača iz inostranstva, neki od njih će morati i da ovog leta napuste ''Marakanu''.

Ofanzivni vezista Ebisilio je pao u drugi plan, očekuje se njegov odlazak, a ''Žurnal'' danas otkriva da će i Slovak Jirka uskoro promeniti sredinu.

Tokom priprema on nije uspeo da se ozbiljnije nametne treneru Vladanu Milojeviću i ono što se sada planira jeste da se pronađe odgovarajući klub u kojem bi narednu (polu)sezonu krilni igrač iz Slovačke proveo na pozajmici.

Podsetimo, Jirka je crveno-belima zapao za oko još prošlog leta, tokom dvomeča u kvalifikacijama za LŠ protiv Spartaka iz Trnave. Nedugo zatim ovaj mladi fudbaler je potpisao ugovor sa Zvezdom, ali je jesen proveo u Spartaku kao pozajmljen igrač.

Tokom proleća je za Crvenu zvezdu odigrao šest mečeva u Superligi i jedan u Kupu. Ugovorom je sa srpskim šampionom vezan do decembra 2022. godine.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.