Zvezda - Koji je plan za Veljka Nikolića?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Koji je plan za Veljka Nikolića?

Šta sledi posle seniorskog debija?

Kup utakmica protiv Mačve pre dva dana bila je odlična prilika da se i u seniorskoj konkurenciji konačno pokaže i Zvezdin superlatentovani vezista Veljko Nikolić.

Ovaj momak ima 20 godina, mnogi su očekivali da se njegov seniorski debi dogodi znatno ranije, ali povrede su pokvarile taj plan.

Ti problemi za mladog fudbalera su sada prošlost, pokazao je protiv Mačve da ima kvalitet za prvi tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, pa će biti veoma važno da tokom zime na ''Marakani'' donesu pravu odluku u vezi sa Veljkom Nikolićem, koji je ugovorom vezan za Zvezdu do juna 2023. godine.

Između ostalog, i na tu temu je danas u susretu sa novinarima govorio i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

''Zadovoljan sam kako je odigrao. Bilo je samo pitanje vremena kada će da debituje, a plan stručnog štaba i kluba bio je da se to dogodi i ranije. Međutim, imao je problema sa povredom tokom leta.







Teško je proceniti koji je pravi trenutak da igrač debituje na našem stadionu.







Fudbaler mora da bude spreman na sve to. Što se Velje tiče, on je pretalentovan, samo ga treba malo sačekati.







Siguran sam da će ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi i da ima mnogo toga da ponudi i reprezentaciji'', izjavio je Milojević, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.