Zvezda: Davaocima krvi karta za Jang bojs

Izvor: Beta, 23.Avg.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Davaocima krvi karta za Jang bojs

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će navijači koji ovog vikenda budu učestovovali u tradicionalnoj akciji "Crveno-bela krv" biti nagradjeni ulaznicama za utakmicu protiv Jang bojsa.Kako se navodi, svi koji žele krv mogu dati u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u subotu i nedelju u periodu od 10.00 do 18.00."Obzirom na to da se akcija održava uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Jang bojs, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu", navodi se u saopštenju Zvezde.Revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona izmedju Crvene zvezde i Jang bojsa igra se u utorak od 21.00. Prvi meč odigran u Bernu završen je rezultatom 2:2.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda davaoce krvi časti kartom za Jang Bojs

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019

Navijači koji ovog vikenda budu došli na Marakanu i budu učestovovali u tradicionalnoj akciji „Crveno-bela krv“, biće nagrađeni ulaznicama za utakmicu protiv Jang Bojsa. Crvena zvezda rešila je da nagradi i zahvali se onima koji pokažu humanost i učestvuju u 17. po redu akciji „Crveno-bela...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Želja" igra prijateljsku utakmicu protiv Crvene zvezde

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2019

Ekipa koja je prošle sezone igrala plej-aut Superlige, ali ove najavljuje bolje rezultate - Crvena zvezda, biće prvi test rukometaša niškog Železničara ovog leta. Ova prijateljska utakmica se igra u subotu, 24. avgusta u hali "Čair".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.