Zvezda - Ben je gladan golova! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Ben je gladan golova! (video)

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je danas da njegova ekipa možda nije odigrala najbolje što ume u Lučanima, ali da je najvažnije da je uzela bodove.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas Mladost sa 1:0, u 19. kolu Super lige Srbije, a strelac u Lučanima bio je El Fardu Ben u 63. minutu.





"Teška utakmica u Lučanima. Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Možda nismo igrali najbolje što umemo, ali smo uzeli bodove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zadovoljni se vraćamo kući.







Ostale su nam još dve utakmice u prvenstvu do pauze, tako da ćemo dati sve od sebe da imamo maksimalan učinak", rekao je Ben.

"Uvek je lepo kada postignete pobedonosni pogodak. Drago mi je što sam čovek odluke i veoma sam srećan što sam obradovao navijače.







Uvek je bitno postizati golove, kao i svaki napadač, gladan sam golova i nadam se da će ih biti još mnogo više", rekao je Ben.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.