Zvezda 9. maja gost Olimpijakosa na proslavi

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda 9. maja gost Olimpijakosa na proslavi

Fudbalski klub Crvena zvezda odigraće 9. maja u Atini prijateljski meč sa Olimpijakosom, kojim će grčki klub proslaviti osvajanje 39. šampionske titule.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu beogradskih crveno-belih, sa zadovoljstvom je prihvaćen poziv iz Atine, a veliku ulogu u organizaciji meča odigrao je golgeter Olimpijakosa i bivši kapiten Crvene zvezde Marko Pantelić.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će početi u 19.30, a očekuje se da na tribinama stadiona "Jorgos Karaiskakis" bude više od 30.000 navijača, koji su već dugo u bratskim odnosima.

Duel sa Grcima timu Roberta Prosinečkog biće generalna proba uoči finala Kupa Srbije, protiv Borca iz Čačka 16. maja u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Grčka,   Robert Prosinečki

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.