Zimska idila na Marakani (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska idila na "Marakani" (foto)

Lepo na oko, videćemo da li će i fudbaleri Crvene zvezde biti oduševljeni uslovima koji ih čekaju na prvom treningu u 2019. godini.

Smrt Dragoslava Šekularca odložila je početak priprema aktuelnog šampiona Srbije za 24 sata.

Vladan Milojević i njegovi izabranici danas su se oprostili od legendarnog Šekija, a trener Crvene zvezde sutra će obaviti prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Kako u većini zemlje tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana pada sneg, jasno je da će Zvezdini fudbaleri "upaliti motore" u trenutku kada zima pokazuje svoje pravo lice.

Fotografija koja je večeras zabeležena ispred stadiona "Rajko Mitić" svedoči o zimskoj idili na najevećem srpskom stadionu.

Videćemo da li će igrači Crvene zvezde biti oduševljeni "belom radošću" kada sutra izađu na pomoćni teren ispod severne tribine.

Naši prvotimci sutra se vraćaju klupskim obavezama, a sneg je odlučio da pred njihov povratak ukrasi stadion "Rajko Mitić".

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/7zh1p4UeB7

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 10. јануар 2019.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević proziva tačno u podne, poznat spisak Zvezde za početak priprema! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 12:47

Primetno odsustvo dvojice fudbalera...Fudbaleri Crvene zvezde će se nakon sjajne polusezone vratiti u trenažni proces danas tačno u podne kada će trener Vladan Milojević izvršiti prozivku igrača...Poznat je spisak fudbalera koji će krenuti sa treninzima, ali je primetno bilo odsustvo Miloša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.