Zid ćutanja pred Marakanom, Lukić utrčao u kola

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zid ćutanja pred Marakanom, Lukić utrčao u kola

Zid ćutanja ispred Marakane nakon sednice. Članovi Upravnog odbora Crvene zvezde odbijali su razgovor sa brojnim novinarima po izlazu iz službenih prostorija.

Sve ćete imati u saopštenju – dok je žurno koračao procedio je Aleksandar Antić, potpredsednik Crvene zvezde.
Hoće li biti vanrednih izbora?
Naravno. Sačekajte saopštenje.
Milan Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odbrusio je da nije ovlašćen da daje izjave, a za njim je izašao Vladica Popović.
Molim vas, dogovor je da ništa  ne komentarišemo. Razumite me, stavljate me u nezgodnu poziciju – rekao je trener sa kojim je Crvena zvezda pre 20 godina postala šampion sveta.
Predsednik Vladan Lukić utrčao je u kola, mahnuo fotoreporterima i novinarima i udaljio se sa stadiona 15 minuta posle 20 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zid ćutanja pred Marakanom, Lukić utrčao u kola

Izvor: Utakmica.rs, 17.Dec.2011

Zid ćutanja ispred Marakane nakon sednice. Članovi Upravnog odbora Crvene zvezde odbijali su razgovor sa brojnim novinarima po izlazu iz službenih prostorija. – Sve ćete imati u saopštenju – dok je žurno koračao procedio je &#1040;leksandar...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.