Žestoke kazne večitima, opet zatvaranje Humske?

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoke kazne "večitima", opet zatvaranje Humske?

Disciplinci FSS izrekli nove kazne Crvenoj zvezdi i Partizan zbog nedoličnog ponašanja navijača, ali neće se možda na tome završiti...

Pune ruke posla za Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije ove godine.

Kolo pre kraja sezone stigle su žestoke novčane kazne na adresu Crvene zvezde i Partizana zbog nedoličnog ponašanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijača.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Crvena zvezda će morati da uplati još 750.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike na pet utakmica (Radnički, Čukarički, Partizan i Mladost), dok je Partizan zbog istih dela, ali na tri utakmice (Zvezda, Radnički i Napredak) kažnjen sa 400.000 dinara.

Kako prenosi sportski list, tu nije kraj problema za crno-bele pošto je od rukovodstva zatraženo da se do danas izjasne o uvredljivim parolama na meču protiv Vojvodine.

Podsetimo, u poslednjem kolu "ligaškog" dela utakmica između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu bila je prekinuta na petnaestak minuta pošto su gostujući navijači skandirali šovinističku pesmu "Pola Mađar, pola ustaša", dok se ista pesma čula i u 36. kolu Superlige.

"S obzirom na to da su crno-beli već jednom kažnjavani iz istog razloga zatvaranjem stadiona protiv Čukaričkog, može se desiti da Disciplinska komisija FSS i na današnjoj sednici ponovo zatvori tribine u Humskoj", piše "Sportski žurnal".

U poslednjem kolu Superlige - Partizan je domaćin Proleteru (nedelja, 18.00).

Osim na adrese "večitih", kazne su stigle i u Novi Sad, Suboticu, Niš...

Kako prenosi "Sportski žurnal", Vojvodina je kažnjena sa 30.000 dinara zbog toga što igrači nisu izašli na vreme iz svlačionica, uprkos pozivu sudije, dok Čukarički "plaća kartone" - 60.000 dinara zbog pet žutih na meču protiv Mladosti.

Kažnjen je i njihov trener Simo Krunić, zbog isključenja na meču protiv Radničkog, tako da će morati da plati 50.000 dinara, dok je za incident na istoj utakmici "rebnut" i Vidak Bratić.

Pomoćnik Nenada Lalatovića će platiti kaznu od 15.000 dinara, dok je za pet hiljada više kažnjen Predrag Rogan zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Dinama, dok je Spartak zbog toga što su njihovi navijači novčićima gađali sudiju - kažnjen 70.000 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.