Zenga bi da sedne na klupu “orlova”

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga bi da sedne na klupu “orlova”

Italijanski trener Valter Zenga izjavio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja reprezentacije. 

“Pregovaram sa Fudbalskim savezom Srbije. Veoma volim tu zemlju i biće to sjajna šansa za mene… Ostalo je da procenim neke stvari, jer imam i neke ponude iz Turske”, rekao je Zenga, preneli su italijanski mediji.
Bivši golman italijanske reprezentacije u karijeri je, između ostalih klubova, trenirao Dinamo, Steauu i Nacional iz Bukurešta, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Crvenu zvezdu, Kataniju i Palermo.
Zenga je crveno-bele predvodio sa klupe u sezoni 2005/06. kada je klub iz Ljutice Bogdana osvojio titulu šampiona i Kup Srbije.
Izvor: Beta

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA Zenga preuzima reprezentaciju Srbije!

Izvor: Press, 02.Jul.2014

Pravo ni od kuda fudbalskim nebom Srbije večeras je odjeknula izjava italijanskog trenera Valtera Zenge koji je priznao da se nalazi u procesu pregovora oko preuzimanja reprezentacije Srbije!. . "Pregovaram sa Fudbalskim savezom Srbije. Veoma volim tu zemlju i biće to sjajna šansa za mene....

Nastavak na Press...

Zenga: Pregovaram sa FSS oko mesta selektora

Izvor: Akter, 02.Jul.2014

Italijanski fudbalski trener Valter Zenga rekao je danas da je u pregovorima sa Fudbalskim savezom Srbije oko angažmana na mestu selektora reprezentacije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.