Zebnja na Marakani, šta je sa Borjanom?

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zebnja na ''Marakani'', šta je sa Borjanom?

Tokom dana će biti poznato više informacija.

Par dana posle 159. večitog derbija, u Crvenoj zvezdi još ne mogu da potvrde da li njihovog golmana Milana Borjana čeka pauza posle povrede koju je doživeo u jednom duelu sa Nebojšom Kosovićem tokom drugog poluvremena.

Borjan je tom prilikom istrčao na ivicu kaznenog prostora da interveniše, Kosović je uklizao u pokušaju da pre njega dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do lopte... Zvezdin golman je bio brži, uspeo je da otkloni opasnost, ali je tom prilikom došlo do bolnog kontakta sa vezistom Partizana.

U izjavi za ''Alo'', Borjan ističe da Kosoviću ne zamera što je tako startovao, veruje da nije imao nameru da ga povredi, ali sada se čekaju rezultati lekarskih analiza, kako bi se utvrdilo koliko je teška povreda prvog čuvara mreže crveno-belih.





''Udario me je, ali siguran sam da to nije uradio namerno. Sve je bilo u žaru borbe, nemam šta da zamerim dečku.







Bio sam na snimanju, nadam se samo da nije pukla kost.







Tokom dana bi trebalo da dobijem rezultate. Videćemo da li ću morati na pauzu'', istakao je Borjan.

Zvezda već u sredu od 16 časova gostuje u Lučanima protiv Mladosti, a po svemu sudeći, makar iz preventivnih razloga, trener aktuelnog šampiona neće moći da računa na Borjana u tom susretu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.