ZVEZDIN TIM ZA SASUOLO: Le Talek opet štoper, Ruiz pre Moučea

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN TIM ZA SASUOLO: Le Talek opet štoper, Ruiz pre Moučea

Jedina nepoznata i pre nego što su se fudbaleri Crvene zvezde ukrcali na avion za Italiju predstavljale su krilne pozicije

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Italije)

Teren deluje kao tepih, vreme je sparno, a lepo upakovan stadion Mapei prosto mami na borbu... Igrači Crvene zvezde imaju sve preduslove da pokažu šta znaju i ulepšaju evropsko leto. Prvenstvene pobede u nizu dale su Aleksandru Kataiju i drugovima samopouzdanje, ujedno i razbistrile slike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postave koja bi iz Ređo Emilije trebalo da se vrati sa pozitivnim rezultatom.

Trener Crvene zvezde elegantno je preskočio pitanje na poslednjoj konferenciji za medije je elegantno preskočio pitanje o tome na kojoj poziciji protiv Sasuola vidi Francuza Damjana Le Taleka. Ipak, samo u slučaju velikog iznenađenja nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda i Mordovije igraće u maneveru.

PATRIOTSKI TIKETI: VERUJETE U ZVEZDU I VOŠU? EVO ŠANSE DA DOBRO ZARADITE!

On je jedan od "krivaca" što je Crvena zvezda sačuvala mrežu u prethodna dva meča, pa bi zbog toga zajedno sa Tomasom Fibelom trebalo da čini poslednji bedem ispred Damira Kahrimana...

I ostatak postave može da se okarakteriše epitetom- očekivano. Parnjak Mičelu Donaldu biće Marko Poletanović, za kapitena Aleksandra Kataija namenjena je uloga kretora koji će imati maksimalnu slobodu da pokaže šta zna i fudbalerima Sasuola izvadi dušu na pamuk.

. Čini se da je Slavoljub Srnić zacementiran u svim taktičkim zamislima stručnog štaba srpskog šampiona. Elem, predstavnik Crvene zvezde je na zvaničnoj konferenciji za medije poručio da će se odsudna bitka u sutrašnjem meču sa Sasolom voditi na bokovima. Jasna aluzija na kvalitet bočnih igrača domaćeg tima na čelu sa Bernardijem.

KATAI: VALJDA NEĆEMO VIŠE DA PRAVIMO GLUPOSTI

Protivtežu osnovonog štiha Italijana trebalo bi da predstavlja Slavoljub Srnić, momak sa  vrlo dobrim defanzivnim karakteristikama uvek spreman da pomogne bekovima. Na drugoj strani Kostarikanac Ruiz trebalo bi da dobije prednost u odnosu na Moučea.

Tim Crvene zvezde za Sasuolo: Kahriman, Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić - Poletanović, Donald, Katai, Srnić, Ruiz - Vijeira.

Piše: Darjan Nedeljković

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.