ZVEZDA: Ponašanje Dodika za svaku osudu

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Ponašanje Dodika za svaku osudu

"Takav gest ne priliči prvom čoveku jednog ozbiljnog košarkaškog kluba koji je ove sezone u ABA ligi ostvario izvanredne rezultate", kaže direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

Posle navijača, reagovao je i klub.

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović osudio je ponašanje predsednika Igokee, koji je šokirao javnost kada je posle derbija u Laktašima, u kojem je Igokea >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedila Zvezdu, istrčao na parket, vređao, pokazivao srednji prst i udarao se u zadnjicu, a sve u pravcu navijača crveno-belih.

"Ponašanje predsednika Igokee je za svaku osudu. Takav gest ne priliči prvom čoveku jednog ozbiljnog košarkaškog kluba koji je ove sezone u ABA ligi ostvario izvanredne rezultate. Jako mi je žao što se sve to dogodilo, a pre svega zbog naših navijača koji su još jednom pokazali svoju vernost i koji su i u dvorani u Laktašima bodrili voljeni klub. Nisu zaslužili da budu izvređani na taj način. Ispadom Gorana Dodika bačena je senka na lepu košarkašku predstavu i derbi koji je u svakom smislu opravdao očekivanja", rekao je Ristović a preneo zvanični portal kluba.

"Mislim da navijači to nisu zaslužili, jer je derbi protekao bez ikakvih problema. Žal za incidentom ovakve vrste je još veća ako se zna da je ekipa i rukovodstvo našeg kluba tokom boravka u Republici Srpskoj uživala maksimalno gostoprimstvo i veliku ljubaznost domaćina. Mogu da razumem emocije i uzbuđenje posle velike pobede, ali kao što je predsednik Igokee u sopštenju baš pred utakmicu sa našim klubom sam rekao: 'U dobru se ne ponesi, u zlu se ne porazi'. Mislim da tu lekciju Goran Dodik ovog puta nije savladao".

Povodom vesti da je Dodik ponudio ostavku, Ristović je rekao:

"Video sam da je ponudio ostavku, što navodi na zaključak da je svestan da je napravio grešku. Saopštio je i da uvrede nisu bile upućene navijačima Crvene zvezde što je malo kontraditktorno, jer koji predsednik kluba bi se na onakav način obraćao svojim navijačima u najuspešnijoj sezoni od osnivanja kluba. Najviše bih voleo da se sve to nije desilo, da na ovu temu ne moram da govorim. Nadam se da sve ovo neće uticati na dobre odnose naša dva kluba u budućnosti", zaključio je Ristović.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristović: Dodikovo ponašanje je za svaku osudu

Izvor: Kurir, 21.Jan.2013

Takav gest ne priliči prvom čoveku jednog ozbiljnog košarkaškog kluba koji je ove sezone u ABA ligi ostvario izvanredne rezultate, kaže direktor Zvezde Davor Ristović..BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom najoštrije je osudio ponašanje predsednika Igokee Gorana Dodika posle utakmice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.