ZVEZDA OSLABLjENA NA MORNAR: Jović, Kuzmić i Dangubić preskaču Barane

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA OSLABLjENA NA MORNAR: Jović, Kuzmić i Dangubić preskaču Barane

Igraćemo ovaj meč bez Jovića, najverovatnije i Kuzmića, od ranije je poznato da ni za ovaj meč nećemo moći da računamo na Dangubića, kaže Dejan Radonjić Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će crveno-beli u predstojećem meču protiv Mornara u Jadranskoj ligi igrati bez Stefana Jovića, Nemanje Dangubića i najverovatnije Ognjena Kuzmića, ali da će i pored toga pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da odigraju dobru utakmicu pred svojim navijačima."Igraćemo ovaj meč bez Jovića, najverovatnije i Kuzmića, od ranije je poznato da ni za ovaj meč nećemo moći da računamo na Dangubića, ali i sa tako skraćenom rotacijom želimo da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima", rekao je Radonjić za sajt kluba.Zvezda sutra od 18.00 u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuje Mornar u utakmici 20. kola regionalnog takmičenja. Zvezda je prva na tabeli Jadranske lige sa maksimalnim učinkom, dok Mornar ima skor od sedam pobeda i 12 poraza.Radonjić je podsetio da je Mornar u prethodnom kolu slavio protiv Budućnosti, a da njegova ekipa meč dočekuje posle četiri utakmice u samo osam dana i napornih putovanja."Ekipa Mornara je od našeg prvog meča, koji smo odigrali u Baru, značajno promenila tim, ostvarili su nekoliko važnih pobeda i doveli sebe u poziciju koja zadovoljava njihove ambicije, a to je da izbegnu začelje tabele", rekao je Radonjić.Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić je naveo da njegova ekipa i pred meč sa Mornarom ima isti cilj - pobedu."Izuzetno naporan ciklus je iza nas, ova tri dana do utakmice sa Mornarom iskoristili smo da se koliko-toliko osvežimo i treniramo. Veliki hendikep predstavljaće nam odsustvo nekoliko igrača na predstojećem duelu, ali naš cilj kao i uvek se zna, da odigramo dobru utakmicu, i da uz podršku naših navijača ostvarimo cilj, a to su bodovi", rekao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda drastično oslabljena za Mornar

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2017

Pored Dangubića za crveno-bele neće igrati Jović i Kuzmić..Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će crveno-beli u predstojećem meču protiv Mornara u Jadranskoj ligi igrati bez Stefana Jovića, Nemanje Dangubića i najverovatnije Ognjena Kuzmića, ali da će i pored...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.