ZVEZDA BOLJA OD HEMOFARMA NA STARTU SUPERLIGE SRBIJE

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BOLJA OD HEMOFARMA NA STARTU SUPERLIGE SRBIJE

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Beogradu ekipu vršačkog Hemofarma sa 73:60 (14:19, 19:11, 27:15, 13:15), u prvom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli su očekivano došli do pobede posle bolje i sigurnije igre najvećim delom susreta. Vrščani su u dvorani Pionir samo u prvoj četvrtini pružili čvrsčhi otpor domaćinu, koji se u nastavku razmahao i stekao nedostižnu prednost.

Raspoloženi tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvene zvezde predvodili su Petar Popović sa 19, Nikola Marković sa 15 i Aleksandar Cvetković sa 11 poena, dok je u redovima Hemofarma Mladen Jeremić postigao 20, a Boris Lalović 19 poena.

U Novom Sadu  Radnički iz Kraagujevca je pobedio Vojvodinu 88:86

U subotu igraju: Radnički Beograd - Radnički FMP i Mega Vizura - Partizan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.