ZASTRAŠUJUĆE: Navijači Galatasaraja bi još da ubiju!

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆE: Navijači Galatasaraja bi još da ubiju!

Ludilu među navijačima Galatasaraja izgleda da nema kraja - umesto da se pokaju za ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, oni su najavili nova ubista!?

Atalarımıza karşı yaptığınız gibi biz tek siz hepiniz. @delije_net @UltrasGate7 @familyPARTIZAN pic.twitter.com/ZYSg0SGLx1

— Anadolu Yakası (@uAnadoluYakasi) November 23, 2014

Pristalice istanbulskog kluba su najpre zviždale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tokom minuta ćutanja za 25-godišnjeg momka koga su ubili nožem, a nisu pomogli ni pokušaji trenera Galate Ergina Atamana koji ih je smirivao.

Navijači turskog kluba se na društvenim mrežama hvale novim transparentom, kojim kao da jasno žele da najave nova ubistva!

Na njemu piše: "Ko je sledeći" (Who is next), a ispod stoji Delije pred čega je znak štiklirano u smislu izvršeno, a onda Gejt 7 (navijači Olimpijakosa), Grobari i CSKA.

Marko Ivković je ubijen u petak uveče uoči meča Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu, a sahrana će biti u ponedeljak.

Počast su mu odali i navijači Partizana tokom fudbalske utakmice sa Napretkom u Humskoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆE: Navijači Galatasaraja bi još da ubijaju!

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Ludilu među navijačima Galatasaraja izgleda da nema kraja - umesto da se pokaju za ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, oni su najavili nova ubista!?..Atalarımıza karşı yaptığınız gibi biz tek siz hepiniz. @delije_net @UltrasGate7 @familyPARTIZAN pic.twitter.com/ZYSg0SGLx1..—...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.