ŽANDER: Pokazaćemo navijačima da smo još bolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽANDER: Pokazaćemo navijačima da smo još bolji

Crvena zvezda u sledećem kolu Superlige igra protiv Rada.

Posle završetka reprezentativne pauze izabranici Vladana Milojevića okreću se nacionalnom šampionatu, a defanzivac Crvene zvezde Ribeiro Santana Žander izneo je očekivanja pred utakmicu sa Radom koja se igra u petak od 20 časova.

- Lep period je iza nas. Vezali smo uspehe u Ligi šampiona, Kupu i Superligi. Tokom reprezentativne pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vredno smo trenirali i analizirali našu igru. Mislim da smo vremenom došli do željenog stila igre. Mi smo profesionalci i spremni smo za izazove koji nam predstoje. Utakmica sa Radom dolazi posle pauze i mislim da ćemo pokazati našoj publici da smo još bolji. Očekujemo sjajnu podršku naših navijača koji nam daju vetar u leđa. Nijedna utakmica nije laka, ali mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu - istakao je Žander.

Meč sa Radom u Superligi Srbije je uvertira pred okršaj sa Totenhemom koji Zvezdu očekuje u utorak u Londonu u okviru trećeg kola LIge šampiona.

- Gostujemo ozbiljnom rival u Ligi šampiona. Nisu tek tako prošle sezone došli do finala najelitnijeg evropskog takmičenja i ne smemo da ih potcenimo. Doživeli su težak poraz od Bajerna u prošlom kolu, ali to ne sme da nas zavara. Ozbiljan pristup imamo pred svaku utakmicu i gledamo samo ono što je danas. U fudbalu se ne živi u prošlosti i mislim da je to jedini pravi pristup. Svakako, pre Totenhema, imamo utakmicu sa Radom i želimo da nastavimo pobednički niz započet od meča sa Voždovcem - zaključio je defanzivac Crvene zvezde Ribeiro Žander.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tatjana Bašević, bivša devojka nemačkog košarkaša Maika Cirbesa

In a society that profits from your self doubt, liking yourself is a rebellious act Photo by @danilophotoo

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 17. Сеп 2019. у 12:56 PDT

hi there 🤓 See ya tonight @models_out

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 7. Јун 2019. у 11:34 PDT

Let‘s test the gym results - pose 🤪

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 17. Апр 2019. у 9:12 PDT

Love to explore new locations in town 😍 By the way my grandpa bought me this dress 😂🙈 #lastnight

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 10. Мар 2019. у 1:04 PDT

Let’s see if we can set a new flight record this year ✈️ 💪🏽🔥 #firstone #amsterdam

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 5. Јан 2019. у 8:45 PST

24 & determined 🤘🏽

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 11. Нов 2018. у 11:02 PST

A bee called tatjana 🤓

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана 30. Јул 2018. у 12:32 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.