Vukoičić: Ulazimo u seriju koja bi mogla da bude presudna

Izvor: Studio B, 14.Dec.2012, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Ulazimo u seriju koja bi mogla da bude presudna

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da njegova ekipa utakmicom protiv Radničkog iz Kragujevca ulazi u seriju utakmica koje bi mogle da budu presudne za nastavak sezone.

Crveno-beli će se sa Radničkim sastati u 13. kolu Jadranske lige, sutra u 19.00 u beogradskoj hali Pionir, a do zimske pauze ugostiće još Split (18. decembra) i Zadar (22. decembra).   

"Sledi nam vrlo važna serija mečeva pred pauzu. Ovo bi mogla da bude nedelja raspleta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za nas i još neke klubove. Jedino razmišljanje nam je da pobedimo sva tri meča koja nam predstoje na našem terenu i pokažemo da možemo da ostanemo pri vrhu tabele", rekao je Vukoičić novinarima na Malom Kalemegdanu.   

Zvezda je trenutno u grupi timova koji dele treće mesto sa po sedam pobeda i pet poraza. Tu su još Budućnost, Radnički i Cedevita. Ispred njih nalaze se vodeća Igokea (10-2) i drugoplasirani Partizan (9-3).   

Crveno-beli su posle serije od 11 pobeda doživeli dva uzastopna poraza, od Budućnosti u Podgorici i španskog Kahasola u Beogradu (u Evrokupu). "Ekipa je motivisana da odigra bolje nego prošle nedelje i anulira sve negativno što se desilo. Radnički je u prednosti što igra utakmice na svakih sedam dana, a mi na tri-četiri, ali koliko god to bilo teško to je privilegija i mi smo zadovoljni. Jasno je da dve utakmice nedeljno ne igraju loši ili prosečni timovi", istakao je Vukoičić.   

On je dodao da pod vođstvom trenera Miroslava Nikolića ekipa Radničkog igra ofanzivnu košarku, a da veliki fond igrača na svim pozicijama Kragujevčanima daje mogućnost da igraju različite stilove.   

"Radnički je trenutno najefikasniji tim u ligi, a pored dobre igre u napadu, u odbrani koriste iskustvo svojih igrača", dodao je Vukoičić. Košarkaški klub Crvena zvezda danas je produžio sponzorski ugovor sa kompanijom Balkan bet.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvezda protiv loših uspomena (19:00)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2012, 11:20

Crveno-beli dočekuju Kragujevčane koji u "Pioniru" ne znaju za poraz. Prilika da se serija Radničkog prekine?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.