Vukan Savićević debitovao za Zvezdu u Kuli

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukan Savićević debitovao za Zvezdu u Kuli

Pet minuta nije mnogo, ali pamtiće ih za čitav život. Vukan Savićević (18) dobio je priliku u Kuli da debituje u dresu Crvene zvezde, čime je ispunio davnašnji san.
Perspektivni vezista U igru je ušao u samom finišu umesto Nenada Milijaša, pri rezultatu 1:0, zbog čega je bio iznenađen.
Svi smo se zagrevali, a kad me je trener pozvao nisam verovao. Pitao sam – jel` ja? Jeste mi trener Janković najavio posle Radničkog da ću debitovati prvom prilikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali nisam očekivao da uđem u Kuli na 1:0, dakle, u trenutku kad pobeda nije bila obezbeđena – napomenuo je Savićević.
Treme, naravno, nije bilo, ali je zato osećao ogromno zadovoljstvo.
Nije bilo mnogo vremena da razmišljam, brže–bolje sam se spremio i istrčao na teren. Izuzetno sam srećan što sam odigrao prvi meč u dresu Zvezde, tim pre što je završen pobedom. Sledeći cilj mi je da odigram i prvu utakmicu na Marakani. Nadam se da će biti uskoro, a sve zavisi od mene.
Za razliku od Simića i Čikića, koji su se vratili među omladince, Savićević je jedini ostao u ekipi, jer očigledno poseduje ogroman potencija. Kao najmlađi prvotimac, ipak, mora da prođe uobičajen put.
Najmlađi sam, tako da uvek nosim čunjeve, ali to nije strašno. Sve je to deo odrastanja… Stariji saigrači su izuzetni prema meni, tako da mi ništa teško ne pada.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudrinski: Neka Zvezda pobeđuje, ne moram da budem najbolji strelac

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012

Caruje u protivničkim petercima. Za Ognjena Mudrinskog posle četvrtog pogotka u dresu Crvene zvezde, bukvalno iz praugaonika ispred gola, može već da se kaže da je neprikosnoven na tom delu terena.. Ovaj momak ima izuzetan osećaj, u pravom trenutku se nađe na pravom mestu. Mladi napadač je u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.