Volters pojačao Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volters pojačao Crvenu zvezdu

Američki bek Nejt Volters novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts, saopštio je klub.

Bivši igrač Denver Nagetsa, Milvoki Baksa, Nju Orliansa i turskog Bešiktaša, potpisao je ugovor sa šampionom ABA lige i KLS lige na godinu dana.

Odličnu sezonu imao je tokom takmičarske 2015/2016 kada je u dresu Bešiktaša u 21 ligaškoj utakmici ubacivao prosečno 12 poena, uz skoro 5 skokova i 6 asistencija po meču. Još bolji učinak imao je u Evrokupu, gde je prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beležio preko 15 poena po utakmici.

Dolaskom Voltersa, koji je koledž karijeru gradio na Univerzitetu Severna Dakota, pojačana je konkurencija na bekovskoj poziciji, a ovaj 25-godišnji plej, visok 193 centimetara stiže u Beograd u narednim danima, i odmah će se priključiti timu, i staviti na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dovela beka iz NBA lige: Volters obukao crveno-beli dres!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016

Američki bek Nejt Volters novo je pojačanje KK Crvena zvezda!..Bivši igrač Denver Nagetsa, Milvoki Baksa, Nju Orleansa i turskog Bešiktaša, potpisao je ugovor sa šampionom ABA lige i KLS lige na godinu dana...Odličnu sezonu imao je tokom takmičarske 2015-2016 kada je u dresu Bešiktaša u 21...

Nastavak na Telegraf.rs...

Život posle Durenta - Evo kako će Oklahoma izgledati ove sezone!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016

Bili Donovan je uklonio višak, sa ovim će raspolagati u sezoni 2016/17...Sezona je iza ugla, timovi odbacuju balast, pisali smo na koga će računati Roketsi, a više o tome OVDE...Sada je jasno i sa kojih 15 igrača Oklahoma Siti Tander ulazi u novu sezonu, kako su nedavno otpustili četvoricu košarkaša...Za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.