Vojvodina dovela bivšeg defanzivca Zvezde

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dovela bivšeg defanzivca Zvezde

Dosadašnji centralni bek i kapiten OFK Beograda Bogdan Planić (24) poptisao je dvoipogodišnji ugovor sa Vojvodinom, potvrdio je novosadski klub.

Planić je rođen 19. januara 1992. godine u Užicu, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Zlatibor (Čajetina), Slobodu (Užice), Žarkovo (Beograd), Jedinstvo Putevi (Užice), OFK Beograd i Crvenu zvezdu.

Planić je u Zvezdi sarađivao sa Nenadom Lalatovićem koji ga je i ovom prilikom pozvao kako bi pojačao konkurenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u odbrani.

Planić je peto pojačanje Novosađana, koji su pre njega angažovali Vladimira Kovačevića, Šalete Kordića, Dženana Burekovića i Miloša Trifunovića.

Novi igrač "lala" nema pravo nastupa u mečevima sa Dinamom iz Minska u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Planić pojačao Vojvodinu!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016

Dosadašnji centralni bek i kapiten OFK Beograda poptisao je dvoipogodišnji ugovor sa Novosađanima...Bogdan Planić je novi fudbaler Vojvodine!..Fudbalski klub Vojvodina dobio je još jedno pojačanje u ovom prelaznom roku... Posle Vladimira Kovačevića, Šalete Kordića, Dženana Burekovića i Miloš...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.