Vođi niških delija pucali u noge

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođi niških "delija" pucali u noge

U četvrtak oko 22 sata u restoranu u Đerdapskoj ulici u Duvaništu maskirana osoba je pucala na Nikolu Pavlovića, jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

Iz niške policije su saopštili da je Pavlovića ekipa Hitne pomoći prevezla u Klinički centar, ali njegovo zdravstveno stanje nije poznato.

Na njega je pucao nepoznati napadač koji se, kako kažu u policiji, "udaljio u nepoznatom pravcu".

Kako Južne vesti saznaju, napadač je u Pavlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ispalio 3 metka, Jedan ga je samo okrznuo, dok su ga ostala dva pogodila, i to svaki u po jednu nogu.

U toku je, kako stoji u saopštenju Policijske uprave, "intenzivni rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim događajem i pronalaskom izvršioca krivičnog dela".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vođi niških Delija pucali u noge

Izvor: Mondo, 22.Avg.2014

U četvrtak oko 22 sata u poznatoj niškoj kafani u Duvaništu maskirana osoba je pucala na Nikolu Pavlovića, jednog od vođa navijača Crvene zvezde...Foto: MONDO, Goran Sivački..Iz niške policije su saopštili da je Pavlovića ekipa Hitne pomoći prevezla u Klinički centar, gde je medicinski zbrinut...Na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.