Vlada Stošić uhapšen zbog seksualnog napada na devojke!

Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stošić uhapšen zbog seksualnog napada na devojke!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Vlada Stošić uhapšen je u Španiji zbog navodnog seksualnog napada na dve ženske osobe, prenosi lokalni list Dijario de Sevilja.

Kako se navodi, španska policija uhapsila je juče Stošića i bivšeg saigrača iz Betisa Aleksisa Truhilja jer su "seksualno akresivno" pristupili prema dve kanadske turistkinje, starosti 21 i 24 godine.

Stošić je zadržan u pritvoru i ovog petka bi trebalo da se pojavi pred Sudom u Sevilji, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Truhiljo pušten.

Stošić je tokom igračke karijere nastupao za Crvenu zvezdu, Majorku, Betis, Atlante i Setubal, dok je jedno vreme bio i sportski direktor Betisa.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde osumnjičen za seksualni napad

Izvor: Mondo, 15.Jul.2016

Nekadašnji fudbaler crveno-belih Vlada Stošić uhapšen je u Španiji zbog navodnog seksualnog napada na dve ženske osobe, prenosi lokalni list "Dijario de Sevilja"...Foto: MN Press/arhiva Vlada Stošić iz igračkih dana..  Vladu Stošića i bivšeg saigrača iz Betisa Aleksisa Truhilja španska...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.