Vilotić: Nisam očekivao ovako brzo!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić: Nisam očekivao ovako brzo!

Milan Vilotić doživljava najlepše dane u karijeri. U borbi za život pobedio je surovog protivnika, a posle oporavka i povratka na teren dobio je poziv da obuče dres reprezentacije.
- Možda će zvučati čudno, ali sam sve vreme verovao da ću ponovo igrati ozbiljan fudbal. To mi je rekao i lekar koji me je operisao u Italiji. Ipak, nisam očekivao da će poziv selektora uslediti ovako brzo – rekao je Vilotić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Malo je, ipak, nedostajalo da štoper Crvene zvezde propusti ovo okupljanje Orlova. U Staru Pazovu došao je sa velikim povezom na čelu, podsećanjem da je utakmicu sa Vojvodinom u nedelju završio u 13. minutu.
- Izvukao sam deblji kraj u sudaru sa Oumaruom. Stisnuo sa zube, lekari su malo pomogli… Nije ovo povreda koja će me udaljiti od reprezentacije.
Povreda, ipak, stavlja znak pitanja da li će Vilotić moći da igra u petak u Seulu.
- Rano je za prognozu, ali nadam se da će rana do utakmice da zaceli – kaže Vilotić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.