Vilijams ponosan zbog plasmana Zvezde

Izvor: Beta, 20.Apr.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams ponosan zbog plasmana Zvezde

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je da je njegova ekipa plasmanom u Evroligu na najbolji način krunisala odličnu igru tokom cele sezone.

"Dali smo sve od sebe i, jednostavno, igrali smo bolje. Ovo je mlada grupa momaka koja je imala uspona i padova tokom sezone, ali uglavnom uspona, i ne mogu da opišem koliko sam ponosan", rekao je Vilijams novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Crvena zvezda je savladala Partizan u polufinalnoj seriji Jadranske lige sa 3:1 i tako izborila plasman u Evroligu sledeće sezone.

Dueli su bili puni tenzije, a Zvezda je zabeležila obe pobede kao gost u hali PIonir.

"Publika je bila poslednja stvar koja nas je zanimala, interesovala nas je samo košarka. Trener je obavio odličan posao u pripremi. Rekao nam je da ćemo morati da damo sve od sebe ako želimo da igramo u Evroligi sledeće sezone. Mislim da smo baš to i uradili", kazao je Vilijams.

Po njegovim rečima, Zvezda je bila bolja u tri od četiri utakmice.

On nije želeo da ističe svoj doprinos poslednjoj pobedi nad crno-belima, rekavši da je svako imao svoju ulogu.

"Radili smo dobro tokom cele sezone, pojedici su iskakali u pojedinim utakmicama. Univerzalni smo i to je ono što nas krasi, uvek se neko drugi istakne", naveo je američki plejmeker.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VILIJAMS ODUŠEVLJEN: Ponosam sam zbog plasmana Zvezde u Evroligu

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je da je njegova ekipa plasmanom u Evroligu na najbolji način krunisala odličnu igru tokom cele sezone..."Dali smo sve od sebe i, jednostavno, igrali smo bolje. Ovo je mlada grupa momaka koja je imala uspona i padova tokom sezone, ali uglavnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.