Vilijams: Obećavamo samo veliku borbu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams: Obećavamo samo veliku borbu

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je danas da njegov tim ne sme da razmišlja o protivniku u polufinalu plej-ofa ABA lige, već bi trebalo samo da se fokusira na sopstvenu igru.

"Moramo da radimo ono što smo radili tokom cele sezone, a to je da igramo jaku odbranu i da dodajemo lopte igračima koji su u dobrom ritmu. Jednostavno, moramo da se fokusiramo na sopstvenu igru. Ne možemo da obećamo trofej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali zato garantujemo da ćemo se boriti do kraja", rekao je Vilijams za sajt ABA lige.

On je biranim rečima pričao o Partizanu, posebno je pohvalio novog plejmejkera crno-belih Džoša Akojona.

"Džoš je definitivno sjajan igrač. U suprotnom, Partizan ga ne bi ni doveo. On je odličan strelac i može mnogo da pomogne timu. Ali, mi ne možemo da uđemo u seriju razmišljajući o tome koga oni imaju", poručio je Vilijams.

Zvezda je ligaški deo lige završila na prom mestu sa skorom 24-2 i imaće prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji.

"Veoma je važno što imamo prednost domaćeg terena i podršku publike, ali to je i njihov teren, upoznati su sa dvoranom i obručima, jedina razlika će biti navijači", rekao je američki plejmejker.

Prvi meč između Crvene zvezde i Partizana igra se 14. aprila u 21 sat u dvorani Pionir.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.