Vildosa obavestio Zvezdu – ide u Panatinaikos

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 11:25

"Vildosa obavestio Zvezdu – ide u Panatinaikos"

Košarkaš Crvene zvezde Argentinac Luka Vildosa odlučio je da na kraju sezone napusti beogradski klub i pređe u Panatinaikos, prenosi grčki sajt Trifilara.

Ovaj sajt tvrdi da je Vildoza postigao dogovor sa čelnicima Panatinaikosa i da će sa grčkim klubom potpisati ugovor na dve godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

"Vildosa je obavestio čelnike Crvene zvezde o dogovoru sa 'zelenima' iz Atine. On će u Panatinaikosu zaradjivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1,7 miliona evra po sezoni", navodi grčki sajt.

Vildosa je ove sezone u Evroligi prosečno postizao 12,5 poena i imao je 2,4 skoka i četiri asistencije po meču.

"Mi ćemo učiniti sve napore da ostavimo i Kampaca i još neke igrače, kao i domaće igrače", rekao je predsednik KKCZ Nebojša Čović na TV Prvoj u utorak ujutru.

Trifilara je objavila i detaljnu biografiju argentinskog košarkaša u kojoj se podseća da je Vildosa pre Crvene zvezde igrao za Baskoniju, Njujork, Milvoki i Kilmes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.