Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 16:38

Vesterman ne igra protiv Zvezde, neizvestan i Veseli

Problemi Igora Kokoškova

Košarkaši Fenerbahčea i Crvene zvezde sastaće se u petak u 1. kolu nove sezone Evrolige.

Fenerbahče je ubedljivo startovao u šampionatu Turske pobedom od 33 poena razlike protiv Ormansporta proteklog vikenda, ali Igor Kokoškov ima problema pred >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << duel sa crveno-belima.

Srpski stručnjak neće moći da računa na Lea Vestermana, koji još uvek ima problem sa povredom prepona zbog koje je propustio prvi meč u nacionalnom šampionatu.

Problem sa povredom ima još jedan bivši košarkaš Partizana, Jan Veseli, koji je protiv Ormanspora doživeo istegnuće desnog skočnog zgloba. Prema informacijama iz Turske stanje njegove povrede biće procenjeno neposredno pred početak utakmice pa će u skladu sa tim stručni štab doneti odluku o njegovom nastupu protiv Crvene zvezde.

Utakmica je na programu u petak od 19.45 časova u Istanbulu

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fener bez ''Partizanovaca'' protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

NI jedni, ni drugi neće biti kompletni na startu Evrolige...Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Istanbul, gde će se sutra u prvom kolu Evrolige sastati sa domaćom ekipom Fenerbahčea...Crveno-beli su pred polazak iz Beograda potvrdili da trener Saša Obradović neće moći da računa na novajliju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.