Vešović golčinom pogurao Rijeku ka tituli u Hrvatskoj!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešović golčinom pogurao Rijeku ka tituli u Hrvatskoj!

Na 11 kola do kraja šampionata Rijeka ima četiri boda više od zagrebačkog Dinama.

Fudbaleri Rijeke danas su slavili protiv Slaven Belupa na svom terenu sa 3:2 (1:1), a gol odluke postigao je bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović u 87. minutu.

Najpre je Tadić doveo goste u vođstvo u 14. minutu, da bi Andrijašević uspeo da poravna rezultat do poluvremena.

Jovičić autogolom donosi prednost Rijeci na startu drugog poluvremena, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi Heber doneo novo poravnanje u 72. minutu.

Igrao se 87. minut kada je Vešović prihvatio loptu na grudi na ivici šesnaestera gostiju, raspalio je potom po lopti i efektno zatresao mrežu gostiju za trijumf.

Sjajan crnogorskog internacionalca pogledajte u nastavku, a odmah ispod možete videti i trenutno stanje na tabli HNL lige.

via GIPHY

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vešovića slave u Hrvatskoj - junak u pobedi Rijeke

Izvor: B92, 19.Mar.2017

Fudbaleri Rijeke savladali su Slaven Belupo rezultatom 3:2 u 25. kolu hrvatske lige, a junak meča bio je bivši igrač Crvene zvezde, Marko Vešović...Zahvaljujući fantastičnim golom crnogorskog igrača Rijeka ima četiri boda više od zagrebačkog Dinama...Slaven Belupo poveo je u 14. minutu golom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.