Veliki ljudski gest Bena dan pred revanš u Slovačkoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki ljudski gest Bena dan pred revanš u Slovačkoj! (video)

Svoje fudbalske kvalitete davno je već pokazao, a ovoga puta su u prvi plan izbili njegovi ljudski kvaliteti.

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 20:30h u slovačkoj Trnavi očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv domaćeg Spartaka.

El Fardu Ben biće jedan od Zvezdinih najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aduta u ovoj utakmici, a dan uoči duela sa Spartakom on se oglasio na Instagramu potpuno drugačijim povodom.

Naime, s obzirom da je pre dolaska u Zvezdu igrao u Grčkoj i da je tu zemlju jako zavoleo, teško su mu pale nedavne informacije o tragičnim požarima u okolini Atine.

Zbog toga je odlučio da ljudima u Grčkoj, koji su pogođeni ovom tragedijom pomogne na konkretan naćčin.





''Grčka je moja druga kuća i grčki narod će uvek biti u mom srcu. Kad sam video kako pate i kako se muče ljudi koji su izgubili najbliže, kad sam video njihove spaljene domove, moja porodica i ja odlučili smo da doniramo smo sve što smo imali iz naše kuće kako bismo pomogli onima koji su izgubili svoje domove  i kojima je to potrebno'', napisao je Ben na Instagramu.

Tu njegovu objavu možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRNAVA NA NOGAMA: Slovačka policija sa bornim kolima na ulici čeka Delije (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2018, 17:49

Navijače Crvene zvezde u Trnavi pred revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampionasa Spartakom očekuje veliki broj pripadnika slovačke policije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.