Valensija bolja od Crvene zvezde

Izvor: Danas, 17.Jan.2019, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija bolja od Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Valensiji rezultatom 92:76 (21:23, 21:14, 25:20, 25:19) u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa. Posle tri kola u Grupi G Zvezda ima skor od pobede i dva poraza, a Valensija je prva sa sve tri pobede. Unikaha je druga sa dve pobede i porazom, a poslednji na tabeli je Limož sa sva tri poraza. Članak Valensija bolja od Crvene zvezde se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hvale rivala, nadaju se čudu

Izvor: Danas, 17.Jan.2019

Remi sa Rusijom, težak poraz od Francuske i manje bolno, ali jednako teško gubljenje utakmice sa Brazilom, spakovali su najboljim rukometašima Srbije kofere već posle tri kola A grupe Svetskog prvenstva, ali je pobeda nad Korejom odložila čekiranje prtljaga i ostavila znak upitnika uz "orlovsku"...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.