Uživo: Slaba poseta na stadionu Rajko Mitić, Zvezda - OFK Beograd (SASTAVI)

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Slaba poseta na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda - OFK Beograd (SASTAVI)

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su OFK Beogradu u 16. kolu Superlige (17.00), a dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" možete pratiti uživo uz Blicsport.

Zvezda je pre ovog meča nanizala 13 pobeda, računajući pobedu nad Bačkom sa 3:1 u Kupu, dok su "romantičari" napravili dobru uvertiru za teško gostovanje pobedom nad Metalcem sa 1:0.

Za tim domaćina nije konkurisao Aleksandar Katai zbog kartona, a van sastava su još standardni Plavšić i Pavićević. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << početka utakmice podbacili su samo navijači, koje je i trener Zvezde Miodrag Božović pokušao da animira opaskama da je poseta sve manja iako je igra ekipe na zavidnom nivou.

Crvena zvezda - OFK Beograd

Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: - Sudija: Dejan Filipović

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Matos, Ristić, Srnić, Vieira

OFK Beograd: Čupić, Radovanović, Savić, Knežević, Ignjatijević, Cuckić, Damjanović, Jovanović, Stjepanović, Simić, Andrić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Slaba poseta na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda - OFK Beograd 0:0

Izvor: Blic, 31.Okt.2015

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su OFK Beogradu u 16. kolu Superlige (17.00), a dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" možete pratiti uživo uz Blicsport...Zvezda je pre ovog meča nanizala 13 pobeda, računajući pobedu nad Bačkom sa 3:1 u Kupu, dok su "romantičari" napravili dobru uvertiru za teško...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.