Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: PSŽ- Crvena zvezda (0:0)

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.55 sastaju se sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

- Utakmica je počela...

Fudbaleri Crvene zvezde su pre dve nedelje "odoleli" Napoliju pred prepunom "Marakanom", ali susret sa Pari sen Žermenom na njihovom "Parku prinčeva" je izazov više.

Skupoceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tim Tomasa Tuhela jedan je od glavnih pretendenata na trofej kojim im je prethodnih godina izmicao, a nadaju se da bi ove sezone mogli da postanu "krunisani" s novim trenerom i uigranijim napadačkim triom - Mbape, Nejmar i Kavani.

Šampioni Francuske procenjeni su na 820,5 miliona evra, dok su crveno-beli po Transfermarketu "teški" oko 44.000.000. U poslednjih dvadesetak godina naš tim je igrao protiv velikih klubova, ali verovatno ni u jednom nije bila ovolika koncentracija kvaliteta.

Na jednoj strani najskuplji fudbaleri sveta (Mbape i Nejmar), a na drugoj borbeni šampioni Srbije koji su do grupne faze došli ne lepim, već efikasnim fudbalom.

Oba trenera imala su problema uoči meča s povredama igrača, pa tako Vladan Milojević nije mogao da računa na najboljeg napadača Ričmonda Boaćija, dok je još nekoliko igrača rovito, a sa druge strane Tomasa Tuhela muči mesto desnog beka.

Ne može da računa na Dagbu, Zagrea, Alvesa, Kurzavu, Žeržena i Lasanu Dijaru, suspendovan je Bufon, dok su pod znakom pitanja Toma Menije i Julijan Draksler.

U skladu sa najavama pariskih medija, Tomas Tuhel je izveo "rovitog" reprezentativca Belgije od starta meča protiv Zvezde, kao i najjači raspoloživi sastav - kako bi njegov tim popravio utisak posle poraza od Liverpula (3:2), nakon čega je dobio mnogo kritika.

Sastavi:

PSŽ (4-2-3-1): Areola - Bernat, Silva, Kimpembe, Menije - Rabio, Verati - Di Marija, Mbape, Nejmar - Kavani.

Crvena zvezde (4-4-1-1): Borjan - Rodić, Degenek, Savić, Stojković - Simić, Krstičić, Jovičić, Marin - Čaušić - Ben.

Sudije:

Artur Dijaš (Portugal), Rui Tavareš (Portugal), Paulo Soareš (Portugal), Bruno Rodrigeš (Portugal), Tijago Martins (Portugal), Žoao Pinjeiro (Portugal).

Le onze de départ Belgrade !

#ICICESTPARIS#PSGFKCZ pic.twitter.com/cMWATKP2Mf— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) 03. октобар 2018.

Startnu postavu Crvene zvezde večeras će činiti:

Borjan, Stojković, Degenek, Savić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Marin, Čaušić, Simić, Ben.

#fkcz #ucl #psgczv— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 03. октобар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uživo: Nejmar - Crvena zvezda 2:0

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.55 sastaju se sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu grupne faze Lige šampiona...- 23' - Gol! 2:0 ! Još jednom Nejmar. Dupli pas sa Mbapeom i rutinska završnica...- 20' - Gol ! 1:0 ! Velemajstorski gol Nejmara iz slobodnjaka, precizna parabola preko živog zida završava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.