Uživo: Guler ipak starter u Istanbulu, Galata - Zvezda

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Guler ipak starter u Istanbulu, Galata - Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde gosti su Galatasaraja u 10. kolu Top 16 faze Evrolige, a dešavanja sa meča koji se igra u Istanbulu od 19 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crvena zvezda je uz spektakularnu seriju od 20:0 u prošlom kolu savladala Makabi, usledio je duel sa Metalcem u kom su odmarali lideri Markus Vilijams i Boban Marjanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << željni revanša za poraz u Areni, ali i prvoj fazi, kada je presudila trojka Ercega sa devet metara.

Turci su se već pomirili sa ispadanjem iz Evrolige, pa je i trener Ergin Ataman rešio da pruži priliku mlađim igračima Nikolovu, Araru i Uralu, pa će ekipa Dejana Radonjića imati lepu priliku da ostvare trijumf.

I pored najava da Sinan Guler neće igrati zbog povrede, on se našao u postavi uz Kartera, Janga, Micova i Ercega, dok su Zvezdini starteri Vilijams, Blažič, Kalinić, Mitrović i Marjanović.

Evroliga, 10. kolo Top 16 faze:

Grupa E:

Četvrtak:

Galatasaraj - Crvena zvezda

20.45 Barselona - Makabi

21.00 Real - Alba

Petak:

18.45 Žalgiris - Panatinaikos

Tabela: Real 8-1, Barselona 6-3, Makabi 6-3, Panatinaikos 5-4, Alba 4-5, Žalgiris 3-6, Crvena zvezda 2-7, Galatasaraj 2-7

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.