Ukradena vredna oprema na Marakani

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradena vredna oprema na Marakani

BEOGRAD - U noći između četvrtka i petka nepoznate osobe neovlašćeno su ušle u prostorije Marketinga fudbalskog kluba Crvena zvezda i tom prilikom odnele jedan vredan deo opreme neophodan za realizaciju prenosa utakmica.

Klub je putem zvaničnog sajta saopštio da iz tih razloga u narednom periodu neće biti u mogućnosti da prenosi utakmice putem sajta.

S obzirom da je TV Prva, koja ima prava da prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sve mečeve Zvezde sa Marakane, odlučila da u vreme kada se na Marakani igra meč 25. kola Superlige između crveno belih i Donjeg Srema, emituje epizodu turske serije "Ljubav i kazna", navijači crveno-belih koji nisu u mogućnosti da dođu na stadion ne mogu gledati utakmicu svog voljenog kluba.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROVALA NA MARAKANI: Ukradena vredna oprema

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013

Nepoznata lica su ukrala vrednu opremu neophodnu za realizaciju prenosa utakmica..BEOGRAD - U noći između četvrtka i petka nepoznate osobe neovlašćeno su ušle u prostorije Marketinga fudbalskog kluba Crvena zvezda i tom prilikom odnele jedan vredan deo opreme neophodan za realizaciju prenosa utakmica...Klub...

Nastavak na Kurir...

“Marakana” opljačkana usred noći!

Izvor: Svet, 27.Apr.2013

Kako prenosi zvanični sajt fudbalskog kluba Crvena zvezda, u noći između četvrtka i petka nepoznata lica su neovlašćeno ušla u prostorije marketinga odnevši jedan deo opreme neophodan za realizaciju prenosa utakmica preko interneta. Klub se izvinio svim zvezdašima, a u saopštenju se ističe...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.