Uhapšeni zbog pomaganja Dunjićevom ubici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog pomaganja Dunjićevom ubici

Beogradska policija uhapsila je dve osobe u istrazi ubistva vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića i odredila im zadržavanje zbog sumnje da su pomagali njegovom ubici nakon izvršenja tog krivičnog dela.

Uhapšeni su A.Đ. (38) i M.G. (32).

Po isteku policijskog zadržavanja oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija i dalje intenzivno traga za osumnjičenim za ubistvo Dunjića V.Đ. (32) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Beograda, za kojim je raspisana i poternica.

Vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić (27) ubijen je 16. maja 2014. godine u obračunu vatrenim oružjem, u blizini jednog splava kod beogradskog Ušća, dok je devojka koja je sa njim bila u kolima teško ranjena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO VOĐE DELIJA: Dve osobe lišene slobode u slučaju smrti Velibora Dunjića

Izvor: Kurir, 13.Jan.2015

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, radeći na slučaju teškog ubistva Velibora Dunjića, lišili su slobode i doneli rešenje o zadržavanju A.Đ. (38) i M.G. (32) zbog sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršnog krivičnog dela...Kako je navedeno u saopštenju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.