Uhapšen fudbaler Zoran Njeguš

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen fudbaler Zoran Njeguš

U akciji Skener uhapšen je i bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Njeguš,potvrđeno je “Novostima”Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida je uhapšen zbog malverzacija sa nekretninama na Zlatiboru, čija je vrednost preko dva miliona evra. Pored Atletiko Madrida i Zvezde Njeguš je branio boje Sevilje i Slobode iz Užica, gde je počeo i trenersku karijeru. Ipak, pored klupe se nije proslavio kao što je to nekada radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na terenu. Bio je kratko trener Javora, Spartaka i Borca iz Čačka, ali nije ostavio neki upečatljiv trag.Podsećanja radi, u toku je akcija MUP-a kodnog naziva "Skener" u kojoj je uhapšeno 46 osoba. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da se uhapšeni sumnjiče da su oštetiti budžet Srbije i Pokrajine Vojvodine, kao i budžete opština za više od sedam miliona evra.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen Zoran Njeguš

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2016

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Atletiko Madrida, Zoran Njeguš, uhapšen je u jednoj akciji MUP-a Srbije, prenosi Kurir...Bivši fudbaler Slobode iz Užica, Crvene zvezde, Atletiko Madrida i Sevilje, kao i bivši trener Slobode, Javora, Spartaka, Borca i Novog Pazara, Zoran Njeguš, uhapšen je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.