Udineze dolazi u goste Zvezdi!

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udineze dolazi u goste Zvezdi!

"Zebre" bi trebalo da za nešto više od dve nedelje iskoriste reprezentativnu pauzu i da u Beogradu odigraju utakmicu protiv Crvene zvezde.

Foto: Guliver/Getty Images/Dino Panato

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sledećeg meseca prijateljsku utakmicu protiv italijanskog prvoligaša Udinezea, prenose beogradski mediji.

Navodi se da će dva kluba iskoristiti pauzu zbog obaveza nacionalnih reprezentacija u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a da je atraktivni meč zakazan za 15. novembar na Marakani.

Biće to sjajna prilika da navijači crveno-belih pozdrave legendu kluba Dejana Stankovića, koji trenutno radi kao pomoćnik trenera Udinezea, Andree Stramaćonija.

Bivši kapiten Zvezde je i najzaslužniji što će "zebre" doći u Beorgrad.

Udineze je trenutno trećeplasirani na tabeli Serije A sa šest bodova zaostatka za vodećim šampionom Juventusom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stanković dovodi Udineze na "Marakanu"

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2014, 00:27

Udineze će gostovati u Beogradu 15. novembra Crvenoj zvezdi. Kako prenose Novosti "zebre" iz Udina i prvak Srbije prijateljsku utakmicu će odigrati u večernjim časovima, a najzaslužniji za organizaciju ovog duela je Dejan Stanković. Nekadašnji kapiten Zvezde trenutno je prvi pomoćnik treneru...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.