Ubijen navijač Zvezde, odložen meč u Čačku

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen navijač Zvezde, odložen meč u Čačku

Utakmica u Čačku između Borca i Crvene zvezde u drugom kolu plej-ofa Superlige odlužena je zbog ubistva 21-godišnjeg navijača gostiju.

Pristalica crveno-belih je nastradao u navodno zakazanoj tuči sa domaćim navijačima na lokalnom trgu tokom ranog jutra, a ima još povređenih.

Superliga je u dogovoru sa MUP-om, klubovima i Fudbalskim savezom Srbije odlužila meč koji je trebalo da se igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << subotu od 17 časova.

"Crvena zvezda porodici nastradalog navijača želi iskreno saučešće", saopštio je beogradski klub.

Novi termin odigravanja ove utakmice biće naknadno određen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duel u Čačku odložen zbog ubistva

Izvor: TV Arena Sport, 23.Apr.2016

Meč između Borca i Crvene Zvezde, koji je trebalo danas da se održi od 17 časova u Čačku, odložen je zbog ubistva...Do odlaganja je došlo zbog tragedije u Čačku kada je jedan navijač Crvene zvezde u tuči na gradskom trgu izgubio život potvrdila je Zajednica Superlige Srbije..."Povodom tragičnog...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.