UŽIVO: Liverpul – Crvena zvezda (SASTAVI TIMOVA)

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Liverpul – Crvena zvezda (SASTAVI TIMOVA)

Beogradski crveno-beli gostuju timu Jirgena Klopa na ''Enfildu'' u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona Čak 45 godina čekala je Crvena zvezda novi susret sa Liverpulom. Toliko je prošlo od dve pobede u osmini finala najjačeg evropskog takmičenja (2:1 u Beogradu i Liverpulu). Ovoga puta odnos snaga je znatno drugačiji. Izabranici Vladana Milojevića gostuju timu Jirgena Klopa na ''Enfildu'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a u meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona ''Redsi'' su apsolutni favorit za pobedu. Kako je i sam menadžer domaćih dan pre meča rekao, utakmice sa beogradskim crveno-belima mogli bi biti odlučujuće za rasplet u Grupi C, u kojoj su i Napoli i PSŽ. Liverpul je pravo na kiks već iskoristio i sigurno je da se tim sa ''Enfilda'' večeras neće kockati. Poraz od Napolitanaca u prethodnom kolu upozorio ih je da će se dobro pomučiti da bi prošli grupu. Međutim, uloga favorita u slučaju ''Redsa'' ne znači potcenjivanje i osporavanje kvaliteta protivnika. Naprotiv. Liverpul se čak istinski potrudio da svoje navijače upozna sa gostujućim timom. Petominutni animirani spot, koji govori o Zvezdinoj istoriji, kao i časopis koji na oko sto strana najavljuje duel dve ekipe u Ligi šampiona nijednog navijača Beograđana ne bi ostavio ravnodušnim. Evo za koje sastave su se odlučili Jirgen Klop i Vladan Milojević. LIVERPUL (4-3-3) Alison – Aleksandar Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson – Šaćiri, Fabinjo, Vajnaldum – Salah, Firmino, Mane. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovičić, Krstičić – Ben, Ebesilio, Srnić – Boaći. Sva dešavanja sa meča možete pratiti uživo na sajtu ''Novosti''.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle 45. godina na "Enfildu"

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018

Ove večeri su se igrači Liverpula "revanširali" crveno-belima za poraz iz 1973. godine (1-2). Crvena zvezda se vraća kući, poražena rezultatom 4:0, gde čeka sledeći duel u Ligi šampiona protiv Liverpula, u Beogradu 6. novembra.

Nastavak na Mondo...

Ko je bio najbolji u Liverpulu? Van Dajk dao odgovor, pohvalio i Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018

Kapiten Liverpula u večerašnjem meču imao je lepe reči za ekipu Crvene zvezde posle meča na ''Enfildu''...Liverpul je pred svojim navijačima slavio sa 4:0 u trećem kolu Lige šampiona, a Virdžil Van Dajk je posle meča posebno pohvalio Brazilca Fabinja koji je večeras posle dužeg perioda bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.