UŽIVO: Borac - Crvena zvezda 0:4 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Borac - Crvena zvezda 0:4 (VIDEO)

Pratite UŽIVO sva dešavanja iz Čačka

BORAC - C. ZVEZDA 0:4 (0:2)

/Milić 3, Pešić 29, Milijaš 73, Pešić 84pen/

Čačak.

Stadion: Kraj Morave.

Sudija: Srđan Obradović
.

Crveni karton: Kostić (Borac) u 12. minutu

Borac: Bajić, Obradović, Marković, Kostić, Dupovac, Propadalo, Filipović (od 15. V. Filipović), Zoćević, Mateus, Knežević, Jovanović.

Crvena zvezda: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Borjan - Stojković (od 78. Frimpong), Savić, Babić, Rodić - Račić (od 74. Bainović), Gobeljić - Srnić, L. Ilić (od 60. minut), Milić - Pešić.

Lagano odrađen posao Crvene zvezde i dobra uvertira utakmice sa Radom na stadionu Rajko Mitić u subotu (16.00), ali i početak zagrevanja za jedan od dva odlučujuća meča u Ligi Evrope sa BATE Borisovim u četvrtak (19.00).

KRAJ UTAKMICE U ČAČKU!

84. minut - Pešić postiže pogodak sa bele tačke, prethodno je oboren golgeter crveno-belih.

73. minut - Fenomenalan projektil Nenad Milijaša! Zvezda stiže do izuzetno ubedljivog slavlja!

69. minut - Ponovo neverovatan promašaj Srnića, sve je prethodno odlično uradio Pešić, ostavio loptu na tacnu svom saigraču, ali bgrani Bajić.

68. minut - Sjajan pokušaj Milijaša iz slobodnog udaraca, krajnjim naporima mrežu čuva Bajić.

63. minut Pokušaj Milića iz daljine, ali lopta odlazi pored gola.

60. minut - Umesto odličnog Ilića na terenu je kapiten Milijaš.

57. minut - Ponovo Srnić maši novu odličnu priliku posle još jednog dobrog dodavanja Ilića. Koliko je samo puta probao neumorni Zvezdin vezista, ali ga gol jednostavno neće...

52. minut - Velika šansa za Crvenu zvezdu. Luka Ilić je pogodio stativu, posle čega je na loptu naleteo Srnić, ali traljavo šutirao.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

POLUVREME: Zvezda je blizu plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije. Crveno-beli su potpuno kontrolisali igru,  posebno posle 12.minuta kada je sudija Obradović iz nepoznatih razloga isključio Kostića. Golove za goste postigli su Milić i rasploženi Pešić.

42.minut: Period nešto mirnije igre. Međutim, sada je Milić bio u dobroj šansi posle dodavanja Račića. Odbranio je Bajić.

35.minut: Slalom Pešića. Lažnjakom je izbacio dva igrača Borca, ali se okliznuo u odsudnom trenutku.

32.minut: Još jedna šansa, ali su Pešić i Srnić istovremeno krenuli na loptu. Nemoćni su Čačani. Teško im je da igraju sa igračem manje.

29.minut: Zvezda povećava. Očekivano. Sve su sami uradili Milić i Pešić. Odlično je strelac prvog gola uočio Pešića kome je ostalo da kruniše odličnu partiju na ovom meču.

27.minut: Nova šansa za Zvezdu. Odlično je Pešić sačekao zahuhtalog Rodića, ali je Propadalo u poslednjem trenutku intervenisao. Bilo je opasno i posle prekida.

22.minut: Još jedna šansa za Crvenu zvezdu. Posle centaršuta Gobeljića glavom je pokušao Srnić. Lopta odlazi pored gola. Zvezda će pokušati da u prvom poluvremenu reši pitanje pobednika. Ima i brojčanu prednost.

18.minut: Pokušaj Gobeljića sa distance. Nezgodno je to bilo za Bajića.

15.minut:I dalje se ne zna zbog čega je pocrveneo Kostić. Odmah je Zvezda mogla da iskoristi brojčanu prednost. Sve je lepo uradio Pešić sem završnog udarca.

12.minut: Čačani ostaju sa igračem manje. Neumoljiv je Srđan Obradović. Ne zna se samo zbog čega. Krajnje čudna odluka.

10.minut: Pokušao je Aleksandar Pešić iz slobodnog udarca. Lopta ide preko gola. Pre toga je je oboren agilni Ilić.

3.minut: Vodi Crvena zvezda u Čačku. Strelac je Milić posle asistencije mladog Luke Ilića. Čini se da je Zvezdin vezista prilikom asistencije ka Miliću bio u ofsajd poziciji.                            

1.minut: Zanimljivo trener Crvene zvezde Vladan Milojević se odlučio za novu formaciju. Crveno-beli igraju sa trojicom štopera. Pored Savića i Babića u poslednjoj liniji kao desni štoper deluje Filip Stojković

Znala je Crvena zvezda dobrano da se opeče u masovnijem takmičenju prethodnih godina (upravo su Čačani 2015. na Marakani slavili sa 5:1), tako da ne čudi što su u taboru srpskog vicešampiona vrlo oprezni pred kup meč protiv Borca (16.00, TV Arena Sport).

Lider Superlige će u Šumadiji igrati bez A i mladih reprezentativaca (KrstičićRadonjićAdžić), neće biti ni Ričmonda Boaćija, ali ponovo će Vladan Milojević imati na raspolaganju sasvim pristojan kadar.

Borac drugi ovosezonski duel u Čačku dočekuje u velikim organizacionim problemima. Igrači čačanskog superligaša su prethodnih dana - ako je verovati pisanju prestoničkih medija - štrajkovali zbog neisplaćenih zarada.

MOZZART KVOTE

Borac - C. zvezda

Ova dva tima su se sastala u okviru prvenstva 20. septembra i Crvena zvezda je kao gost slavila siguran trijumf - 2:0.

Crveno-beli u odličnoj formi dočekuju duel osmine finala Kupa Srbije. Vezali su četiri meča bez primljenog gola, odoleli su i Arsenalu na Emirejtsu. Susret sa Borcem poslužiće im kao priprema za gostovanje BATE Borisovu. Ipak, na Marakani nisu zaboravili da su ih Čačani eliminisali iz Kupa Srbije 2015. godine kada je na Marakani bilo šokantnih - 1:5.

Međutim, od tog susreta crveno-beli imaju četiri pobede nad Borcem uz jedan remi. Seriju loših rezultata ekipa Igora Spasića prekinula je trijumfom nad Javorom uoči prvenstvene pauze. Pre toga su vezali tri poraza, mada su protiv Partizana bili više nego pristojni. Pali su tek u nadoknadi vremena.

KUP SRBIJE - OSMINA FINALA

Spartak - Mačva 6:5 pen - 1:1

16.00: (10,0) Borac Čačak (5,50) Crvena zvezda (1,25)

18.30: (1,18) Partizan (6,50) Rad (13,0) 

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVEZDA U ČAČKU: Milojević promešao karte (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017

Sudija je Srđan Obradović...Fudbaleri Borca i Crvene zvezde odigraće utakmicu osmine finala Kupa Srbije...Poznate su i startne postave. Za Borac, od početka će igrati: Bajić, Obradović, Marković, Kostić, Dupovac, Propadalo, Filipović, Zoćević, Mateus, Knežević, Jovanović...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.