UEFA dala Zvezdi još dve nedelje fore!

Izvor: JavneVesti.com, 23.Maj.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA dala Zvezdi još dve nedelje fore!

 
Komitet Evropske kuće fudbala (UEFA) za finansijski fer-plej doneo je danas u Nionu odluku da Crvenoj zvezdi dozvoli dodatni rok kako bi izmirila zaostala dugovanja.

 
Dragan Mrđa i Abiola Dauda
 
Kako "Alo!" nezvanično sanznaje u pitanju je period od 14 dana. Iz UEFA su ocenili da su novi argumenti koje je uprava kluba s "Marakane" iznela, dobro polazna osnova za dalje, dok je s >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << druge strane oborena tužba FK Rad za dugovanja. U slučaju da Zvezda isplati sva dugovanja, moći će neometano da zaigra u evropskim takmičenjima naredne sezone.
 
Nezvanično, Zvezda i Rad su se dogovorili da crveno-beli dug od 1.3 miliona evra isplate "građevinarima" na rate, što je ujedno i bio kamen spoticanja u čitavoj priči.
 
Delegaciju Zvezde u Nionu su predstavljali Miodrag Zečević, Stefan Pantović i advokat kluba, a imali su pomoć Zorana Lakovića, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

UEFA odložila odluku o Crvenoj zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2014, 10:42

UEFA nije ni u petak donela odluku u arbitražnom sporu sa Crvenom zvezdom zbog kršenja finansijskog fer-pleja, iako je bilo očekivano da ove sedmice bude otklonjena neizvesnost.. (FOTO: N. Negovanović). Očekuje se da već prvog dana naredne nedelje preseče i obavesti javnost i klub sa Marakane...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.