Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILI KONTRU: Neće biti kako odluči FSS, već kako želi Zvezda

Posle objave da će Crvena zvezda gostovati u Novom Pazaru bez svojih navijača, klub iz Ljutice Bogdana odgovorio je na te navode.

Nije dugo trebalo da se Crvena zvezda oglasi povodom navoda da će u Novom Pazaru biti bez podrške svoje publike.
Kratko saopštenje lidera Superlige Srbije prenosimo u celosti:
– FK Crvena zvezda demantuje da je obavestio FK Novi Pazar da navijači našeg kluba neće doći na utakmicu 26. kola Superlige, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u kojoj se sastaju Novi Pazar i Crvena zvezda.
FK Crvena zvezda želi da njegovi navijači uvek budu uz ekipu, na svakom meču, bilo na domaćem ili gostujućem terenu. Tako je i ovog puta pred utakmicu u Novom Pazaru.
Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. FK Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će tako biti i ovog puta – navodi se u odgovoru na zvaničnom sajtu kluba.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.