Trifunović je novi trener Igokee

Izvor: RTS, 11.Jun.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović je novi trener Igokee

Nekadašnji košarkaš i trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović novi je šef stručnog štaba Ikokee, potvrdio je klub iz Laktaša.
Da je dvogodišnja saradanja dogovorena, potvrdio je generalni menadžer kluba iz Republike Srpske Igor Dodik.

"Aleksandar Trifunović i zvanično novi trener Igokee! Veliko ime i velika trenerska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijera koja će u mnogome da donese nasšm timu! Želim nam mnogo uspjeha i sreće u naredne 2 sezone!", napisao je Dodik na svom Tviter profilu. 
On će na klupi "Igosa" naslediti zemljaka Dragana Nikolića, koji je bio angažovan u finišu ABA lige i koji je sa timom uspeo da izbori opstanak.
Trifunović je u dosadašnjoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Žalgiris, Panionios, Astanu, dok je poslednje klubove imao u Turskoj - Ješilgiresun i Karšijaka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.