Trener FMP-a: Znamo ko je favorit

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 20:26

Trener FMP-a: Znamo ko je favorit

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je da zna ko je favorit i protiv koga igra pred prvi duel protiv Crvene zvezde u finalu Superlige Srbije.

"Pokazali smo veliki kvalitet tokom sezone. Nikome nismo pretili, kamoli timovima koji su favoriti, ali naša želja je da pobedimo. Znamo jako dobro ko je favorit i protiv koga igramo", izjavio je Stefanović, a preneo klub.

Stefanović je dodao i da je njegova ekipa podmladjena u odnosu na ABA ligu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Prosek godina je još mladji nego u ABA ligi. Igraćemo bez Brajsa Džonsa i Gereta Nevelsa. Našu spoljnu liniju čine igrači 2002. i 2003. godište. Mislim da će nam to biti najveći benefit", rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Nikola Manojlović izjavio je da njegov tim mora da bude "fokusiran" i da "fizički" proba da odgovori Crvenoj zvezdi.

"Stigli smo do finala Košarkaške lige Srbije. Protivnik nam je Zvezda, najbolji tim u regionu. Daćemo sve od sebe, moramo da budemo fokusirani i da probamo da odgovorimo Crvenoj zvezdi fizički na najbolji mogući način", rekao je Manojlović.

Finalna serija počinje u petak od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Drugi meč je na programu u nedelju od 19 časova u "FMP Areni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.