Tradicija nastavljena, Zvezda na Kosovu!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicija nastavljena, Zvezda na Kosovu!

Fudbaleri Crvene zvezde posetili su u četvrtak Gračanicu, gde su na sportskom kompleksu "Dragan Džajić" odigrali utakmicu sa istoimenim klubom i slavili rezultatom 0:4.

Tradicionalno krajem maja fudbaleri Crvene zvezde posećuju svoje pristalice na Kosovu i Metohiji.

 I treći put uzastopno navijači crveno-belih iz južne srpske pokrajine priredili su fenomenalan doček delegaciji Crvene zvezde. Na stotine navijača pesmom su dočekali ekipu iz Beograda iskoristivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priliku da istaknu koliko im poseta najtrofejnijeg srpskog kluba znači.

Fudbaleri Crvene zvezde pre utakmice posetili su manastir Gračanicu, nakon čega su uživali u druženju i ručku koju su organizovali domaćini.

"Iskreno sam radostan što smo danas posetili Gračanicu i uživali u druženju sa našim navijačima na Kosovu i Metohiji. Ponosan sam što je ova prijateljska utakmica sada već postala tradicionalna i siguran sam da će trajati još dugo. Crvena zvezda je uvek uz svoj narod na jugu zemlje", rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Na tribinama terena "Dragan Džajić" više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi. Ulaz je koštao 200 dinara, a sav prihod namenjen je porodilištu u Gračanici koje je u jako lošem stanju.

U prijateljskom meču humanitarnog karaktera crveno-beli pobedili su ekipu Gračanice rezultatom 4:0. Strelci su bili Joveljić u 7, Luković u 36, Platiša u 51. i Romanić 66. minutu.

Crvena zvezda nastupila je u sastavu: Vićić, Viveiros, Jokić, Aučo, Frimpong, Stojić, Cvetković, Luković, Joveljić, Platiša, Senić Šansu su dobili i Savić, Stanojev, Rakić i Romanić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FK Crvena zvezda obradovala Srbe na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2017

Fudbaleri Crvene zvezde danas su posetili Gračanicu gde su na sportskom kompleksu „Dragan Džajić" odigrali utakmicu sa istoimenim klubom i slavili rezultatom 0:4...Već tradicionalno krajem maja fudbaleri Crvene zvezde posećuju svoje pristalice na Kosovu i Metohiji. I treći put za redom navijači...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.