Tomić: Izgubljene lopte su nas koštale

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Izgubljene lopte su nas koštale

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegov tim zasluženo poražen u četvrtom kolu Evrokupa od Breše.

Italijanski tim je šampionu Srbije naneo prvi poraz ove sezone, ne samo u Evrokupu, već ukupno, pošto je na svom terenu slavio 69:61.

Zvezda je sjajno otvorila utakmicu, posle pet minuta imala je 22 poena prednosti, ali se Breša potom probudila i potpuno vratila u meč. S druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ‚crveno-beli‘ su potpuno izgubili ritam i kada se lomio rezultat nisu uspeli da priprete domaćinu.

Želim da čestitam Breši, odigrali su bolje od nas i zaslužili su pobedu. Posebno posle prve četvrtine, kada smo imali 20 poena prednosti. Utakmica nije gotova posle 10 minuta, već posle 40. Reagovali su u drugoj, trećoj i četvrtom periodu i zaslužili su pobedu“, naglasio je Tomić.

Tomić je naglasio da su izgubljene lopte uzrok prvog poraza njegove ekipe.

U prvoj četvrtini smo mi pogodili neke otvorene šuteve, što kasnije nismo. Nismo izgubili zbog toga, već izgubljenih lopti. Imali smo samo dve u prvoj četvrtini, a 18 na kraju utakmice“, rekao je Tomić.

Naredna utakmica košarkaše Crvene zvezde u Evrokupu čeka sledećeg utorka, kada u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ stiže Galatasaraj. Taj meč ćete moći da pratite na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.