Tomić: Imamo šanse, ali zavisimo od drugih

Izvor: RTS, 28.Jan.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Imamo šanse, ali zavisimo od drugih

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da, bez obzira što njegov tim zavisi od drugih rezultata u G grupi Top16 faze Evrokupa, mora da pobedi Limož i uradi sve što je do njega za nadu u prolaz dalje.
Crveno-beli su treći sa skorom 1-3, Limož je bez pobede, dok je Unikaha na 3-1 i neophodan je trijumf Valensije, koja je već obezbedila Top 8, kako bi Zvezdi ostale teoretske šanse. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Jako nam je značajno da dobro odigramo, moramo da budemo maksimalno spremni, iako je situacija sada 50-50, zavisimo i od drugih rezultata u grupi. Zato naš deo moramo da odradimo do kraja u naredne dve utakmice i dođemo do pobeda, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno", rekao je Tomić za klupski sajt.
Crvena zvezda će i u ovom meču biti bez povređenog kapitena Branka Lazića, potvrdio je Tomić.
"Očekuje nas ekipa koja će biti vrlo motivisana jer želi prvu pobedu u grupi, do koje je mogla da stigne u dve vrlo neizvesne utakmice sa Unikahom. Fizički su izuzetno snažni, visoki i imaju kvalitet".
Krilni košarkaš Ognjen Dobrić očekuje znatno bolje izdanje nego u ubedljivom porazu u Zagrebu od Cedevite u prethodnom meču.
"Moraćemo čvršće i sa više energije. Sada znamo ekipu Limoža, videli smo u pripremi ove utakmice, ne računajući naš meč na startu tamičenja, da su odigrali dve potpuno izjednačene i neizvesne utakmice sa Unikahom, što takođe govori o njihovom kvalitetu. Svesni smo da ne zavisi sve od nas, ali želimo naš deo posla do kraja da uradimo kako treba, pa ćemo videti", zaključio je Dobrić.
Utakmica Limož - Crvena zvezda igra se u utorak od 21.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić pred Limož: Zavisimo od drugih rezultat u grupi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2019

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Francusku, gde će u utorak, od 21 čas, igrati protiv Limoža, u 5. kolu Top 16 faze Evrokupa...Ovaj meč dočekuju na trećem mestu na tabeli sa skorom 1-3 i sa imperativom pobede...- Jako nam je značajno da dobro odigramo ovu utakmicu, moramo da budemo maksimalno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda mora da pobedi u Limožu

Izvor: B92, 28.Jan.2019

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Limožu u verovatno ključnom meču u borbi za plej-of Evrokupa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.